Studiereis

Netwerk kennis project RGB

“Van Gas Los”
Makkelijk
gezegd, maar hoe pakt u dit aan?
Met onze 3-daagse studiereis naar Denemarken, koploper van de warmtetransitie, laten we aan u zien hoe het kan. Dit jaar organiseren wij de reis met extra aandacht voor de deelnemers van woningcorporaties en gemeentes.

Denemarken
Denemarken is 40 jaar geleden begonnen om zich los te maken van gas en andere fossiele bronnen. Inmiddels is maar liefst 70% van alle woningen aangesloten op het warmtenetwerk. Denemarken beschikt over een grote hoeveelheid kennis en ervaring waar wij Nederlanders veel van kunnen leren. Het aanbod van interessante marktpartijen en innovatieve projecten is derhalve groot. Klik hier voor de presentatie "Denemarken als voorland voor Nederlandse warmtenetten".

Wat wilt u leren van de Deense warmtesector?

In totaal hebben 90 geïnteresseerden onze enquête ingevuld om kenbaar te maken wat hun interessegebieden zijn en wat zij willen leren van de Deense Warmtesector. Wij zijn hen erg dankbaar! Momenteel zijn we de resultaten aan het vertalen naar een programma. Zodra het programma bekend is, plaatsen wij dit op deze pagina.   

Data
In de avond van woensdag 3 oktober vertrekken we per vliegtuig naar Denemarken. Op vrijdag 5 oktober vliegen we in de namiddag/begin van de avond weer terug naar Nederland.   

Blijf op de hoogte
Deze pagina houden wij up-to-date met informatie over de studiereis, zoals het over programma. Indien u vragen heeft of zich wilt aanmelden, kunt u een email sturen naar Corine Post cpost@fbbv.nl. Mocht u lid willen worden van het Warmtenetwerk, klik dan hier

Impressie van studiereis 2017