AAB

AAB, voorheen Agro AdviesBuro, levert adviesdiensten aan ondernemingen in de glastuinbouw, tuinbouwtoelevering, overheden en utiliteit. De advisering vindt plaats op tactisch en strategisch niveau.

 

De ondernemingen die AAB adviseert bevinden zich voor een groot deel in Nederland. Daarnaast vindt wereldwijd projectrealisatie plaats; geen continenten zijn uitgesloten.

AAB wil, door een breed pakket aan adviesdiensten aan te bieden, fungeren als een one-stop-shop voor haar klanten binnen en buiten de glastuinbouw.

Enkele van haar diensten zijn: makelaardij, business valuation, bedrijfskunde, subsidies, energiemanagement, vergunningen en ruimtelijke ontwikkeling, projectmanagement en -begeleiding, technisch ontwerp en uitvoering. Binnen AAB zijn de verschillende adviesdiensten veelal complementair aan elkaar.

Deze complementariteit geeft veel voordelen voor de klanten en werkt zeer efficiënt.

AAB heeft tientallen projecten gerealiseerd op het gebied van koude- en warmteopslag, is een vooraanstaand bureau op het gebied van geothermie en heeft diverse warmtenetten gerealiseerd. Voorbeelden van de gerealiseerde projecten lopen uiteen van het aardwarmteproject Koekoekspolder en Green Well Westland tot de houtketelinstallatie in De Lier.

Uitgebreide toelichting en projecten vindt u op de website van AAB.

Contact

Website: http://www.aabnl.nl