Engie Energy Solutions

Binnen het techniekbedrijf Engie Services (voorheen Cofely) ontwikkelt en beheert Engie Energy Solutions warmte- en koudenetten met ondergrondse opslag zoals op het Oosterdokseiland in Amsterdam. Engie Services maakt deel uit van Engie S.A (voorheen GDF SUEZ S.A) een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie, onderhoud en distributie van elektriciteit, aardgas en duurzame energie

 

Engie Energy Solutions richt zich op het 'duurzaam ontzorgen' van haar klanten door hoogwaardige duurzame energieservices te bieden in combinatie met energieadvies, prestatiemeting en exploitatie van duurzame energieopwekking.

Als het gaat om het oplossen van energievraagstukken, verduurzamen van bedrijfsprocessen en technische dienstverlening, isEngie Energy Solutions graag uw energiepartner. Als onafhankelijke expert biedt het bedrijf een eerlijk advies en garandeert zij het resultaat door ge├»ntegreerde en effici├źnte totaaloplossingen die zorgen voor een hoog (energie)rendement. Engie Energy Solutions ontwikkelt en exploiteert energiesystemen voor kantorenparken en woonwijken, zoals Mahler4 en Oosterdokseiland in Amsterdam. In opdracht van Ceres Projecten bouwde Engie in Duindorp een innovatief project met een warmtepomp op zeewater.

Contact

Website: http://www.engie-services.nl

LinkedIn-profiel