Eco Ketelservice Verhuur

Eco Ketelservice Verhuur, opgericht in 1983, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van tijdelijke energievoorzieningen in Europa. Bij de realisatie van warmtenetten verzorgt men de tijdelijke warmteproductie.

 

Eco Ketelservice Verhuur, opgericht in 1983, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van tijdelijke energievoorzieningen in Europa. De verhuurvloot omvat op dit moment meer dan 380 moderne kwalitatief hoogwaardige, storingsongevoelige CE gecertificeerde installaties in een groot aantal uitvoeringen. De huurvloot omvat stoom-, heetwater- en warmwaterinstallaties, ontgassers, automatische expansie-inrichtingen, olietankcontainers, voedingwatertanks, waterontharders alsmede economisers. De gezamenlijke capaciteit van onze verhuurinstallaties bedraagt 590 ton stoom per uur en 640 MW warm- en/of heetwaterketels.

De verhuur van tijdelijke ketels bij de ontwikkeling van het warmtenet in de bestaande bouw in Dordrecht is een mooi voorbeeld van wat het Tilburgse familiebedrijf  aan warmtebedrijven kan bieden.

Contact

Website: http://www.eco-steamandheating.com
Telefoon: +31 13 583 94 40