Evenementen

Hier vindt u de agenda met workshops georganiseerd door Stichting Warmtenetwerk. Ook oudere evenementen kunt u hier bekijken, aangevuld met downloadbare presentaties waar mogelijk.

Expertmeeting rapportage duurzaamheid warmtenetten

RVO, Utrecht, ,

In deze expertmeeting bespreken we gezamenlijk de methode voor de rapportage duurzaamheid van warmtenetten die in de warmtewet verplicht gaat worden.

Seminar Warmtenetten Natuurlijk Groen

Statenzaal , Zwolle,

Op dinsdagmiddag 27 november aanstaande organiseert het Warmtenetwerk voor haar deelnemers een interessante bijeenkomst met als thema "Warmtenetten Natuurlijk Groen". Hierbij nemen we ook afscheid van Klaas de Jong.  

 

Datacenter Restwarmte & Innovatie congres

Johan Cruijff Arena, Amsterdam,

Speciaal voor onze leden bieden wij u de toegangskaarten tegen het gereduceerde tarief van € 100,- (incl 21% BTW en excl. servicekosten) aan. Promotiecode SAMENWARM

Studiereis Denemarken

, Kopenhagen

Denemarken is een van de wereldleiders op het gebied van warmtenetten en hernieuwbare energie. Wat zijn de succesfactoren? Een programma van de reis wordt gemaakt op basis van de resultaten van een enquête. 

 

Workshop aquathermie

, Ochtend

Speciaal voor de leden van het Warmtenetwerk organiseren wij op 26 september een interessante bijeenkomst om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de klimaattafel. Wilt u hieraan ook deelnemen? Lees dan deze uitnodiging en geef u snel op! 

Jaarbijeenkomst: 10 jarig lustrum

Rotterdam,

De jaarbijeenkomst van Warmtenetwerk staat in 2018 in het teken van het tienjarig jubileum. 

Projectbezoek Ede

De Fietser, Ede,

De ontwikkelingen bij de warmtenetten in Ede gaan snel. Op 30 januari leggen we uit hoe deze ontwikkeling is gegaan en wat u ervan kunt leren. Verder bezoeken we de tweede biowarmtecentrale en kijken we bij de aanleg van leidingen voor uitbreiding van het warmtenet.

Duurzaam in 2030 - hoe dan?

Fabrieksbar, Utrecht,

Discussieavond van Jong Warmtenetwerk over onze toekomstige warmtevoorziening.

Studiereis Tirol

Tirol, Innsbruck (hotel), Oostenrijk

In Tirol zijn recent meerdere opmerkelijke initiatieven gerealiseerd met innovatieve benutting van restwarmte. Door bedrijfsbezoeken in Innsbruck, Wörgl, Hall en St. Johann in Tirol komt u achter het hoe en waarom. 

Jaarbijeenkomst 2017 Warmtenetwerk

NEMO Science Museum, Amsterdam,

In 2017 is de jaarlijkse bijeenkomst voor deelnemers aan het Warmtenetwerk op de middag van 15 juni in het wetenschapsmuseum NEMO te Amsterdam. Schrijf u in per mail naar cpost@fbbv.nl. Deelname is gratis voor deelnemers aan Warmtenetwerk.