Agenda

Hier vindt u de komende activiteiten rond warmte- en koude. Voor het archief met presentaties van workshops georganiseerd door Warmtenetwerk, kunt u kijken onder Evenementen.

38th Euroheat & Power Congress

SECC Glasgow, Glasgow, Schotland

Het jaarcongres van de Europese warmteorganisatie Euroheat & Power vindt in 2017 plaats in Glasgow. Bij het congres op 15 en 16 mei is een vakbeurs en er zijn excursies op 17 mei. 

12th IEA Heat Pump Conference

World Trade Centre Rotterdam, Rotterdam,

De driejaarlijkse conferentie over warmtepompen van het International Energy Agency (IEA) wordt in 2017 gehouden in Rotterdam. Meerdere Nederlandse en Vlaamse organisaties leveren sprekers voor deze conferentie. Gelijktijdig met de conferentie is er een tentoonstelling over warmtepompen.

Jaarbijeenkomst 2017 Warmtenetwerk

,

In 2017 is de jaarlijkse bijeenkomst voor deelnemers aan het Warmtenetwerk op de middag van 15 juni in NEMO te Amsterdam

Ontwerp van open en duurzame warmtenetten

,

In open warmte netwerken is er sprake van meerdere warmteproducenten op één netwerk. Dit stelt specifieke eisen aan ontwerp en operationele regelingen. In deze cursus worden alle aspecten behandeld om een duurzaam warmtenetwerk te ontwerpen en te beheren.