Agenda

Hier vindt u de komende activiteiten rond warmte- en koude. Voor het archief met presentaties van workshops georganiseerd door Warmtenetwerk, kunt u kijken onder Evenementen.

1ehulp@warmtebeheer

Kinepolis, Dordrecht,

Workshops over innovatief warmtebeheer in de keten met internationale experts.

Jaarbijeenkomst 2017 Warmtenetwerk

NEMO Science Museum, Amsterdam,

In 2017 is de jaarlijkse bijeenkomst voor deelnemers aan het Warmtenetwerk op de middag van 15 juni in het wetenschapsmuseum NEMO te Amsterdam. Schrijf u in per mail naar cpost@fbbv.nl. Deelname is gratis voor deelnemers aan Warmtenetwerk.

Heat 2.0: Awaking the Sleeping Giant

Van Lier & Egginkzaal, Bestuursgebouw UU, Utrecht,

Sprekers van Fraunhofer en Robert Harmsen van UU gaan in op de EU Heat Road Map en Marc Londo van ECN op Nederlands beleid.Het seminar is vrij  toegankelijk. Aanmelden kan via:  imew.er.geo@uu.nl

RHC: Innovation in the renewable heating and cooli

,

he event "Innovation in the renewable heating and cooling sector" aims to discuss the conditions to increase innovation in the RHC sector in the EU as well as the role of renewable heating and cooling in the SET Plan.

Ontwerp van open en duurzame warmtenetten

,

In open warmte netwerken is er sprake van meerdere warmteproducenten op één netwerk. Dit stelt specifieke eisen aan ontwerp en operationele regelingen. In deze cursus worden alle aspecten behandeld om een duurzaam warmtenetwerk te ontwerpen en te beheren.

SusTEM2017: Sustainable Thermal Energy Management

Golden Tulip Hotel Alkmaar, , Alkmaar

The 4th Sustainable Thermal Energy Management International Conference will be held in Alkmaar.

Groene stoom voor de industrie

Odiliapeel - Uden,

De eerste praktijkvoorbeelden met houtchips, biogas, bio-olie en afval als brandstof voor stoomketels zijn er a. Ultradiepte geothermie komt. Het seminar met bezichtiging van de biostoomcentrale van Attero geeft een overzicht.